عربستان سعودی در کاهش جهانی عرضه نفت، پیشتاز بود که احتمالا به دلیل مصرف داخلی بیشتر نفت برای تولید برق به منظور تامین تقاضای بالاتر در ماههای تابستان برای سرمایش بوده است.
روسیه قبل از جنگ، حدود ۱۵۵ میلیارد متر مکعب گاز از طریق خط لوله به اروپا میفروخت. این کشور در سال ۲۰۲۴، تقریبا ۳۰ میلیارد متر مکعب گاز به این منطقه صادر کرد که بیش از نیمی از آن، از طریق اوکراین ارسال شد.
با آغاز طوفان زمستانی در مناطق مرکزی و شرقی ایالات متحده، ایالتهای مختلفی درگیر طوفان شدند، به طوری که تا به این لحظه برق بیش از صدها هزار مشترک در ایالتهایی همچون کنتاکی و ایندیانا قطع شده است.
قیمت نفت در بازار لندن، پس از افت سه درصدی در سال میلادی گذشته، در حدود ۷۵ دلار در هر بشکه مانده است. رشد ضعیف تقاضا به خصوص در چین، بازار را در معرض ریسک مازاد عرضه قرار داده است.
بر اساس دادههای اداره اطلاعات انرژی آمریکا، گاز حدود ۴۳ درصد از تولید برق ایالات متحده با خوراک گاز تأمین میشود که منبع گرمایش حدود ۴۵ درصد از منازل مسکونی این کشور است.
انتظار میرود که این ابرقدرت نفتی اسکاندیناوی، در سالهای آینده، به سرمایهگذاری هنگفت در سوختهای فسیلی ادامه دهد. انجمن صنعتی «آفشور نورژ»، در دسامبر اعلام کرد که شرکتهای نفت و گاز فعال در نروژ، پیشبینی میکنند ...
سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد این کشور با انجام عملیاتی نیروگاه برق أوروت رابين در جنوب شهر اشغالی حیفا را با موشک مافوق صوت فلسطین ۲ هدف قرار دادیم که به فضل الهی این عملیات با موفقیت به هدف خود دست یافت....
آمارهای آژانس اطلاعات انرژی آمریکا نشان میدهد که ۴۳ درصد از کل برق تولیدی در این کشور در کنار گرمایش ۴۵ درصد از خانههای مردم آمریکا از محل مصرف گاز تأمین میشود.
شرکت نفتی دولتی PDVSA ونزوئلا و جوینت ونچرهای این شرکت در سال ۲۰۲۴، به طور میانگین، ۷۷۲ هزار بشکه در روز نفت صادر کردند که بیشترین میزان از سال ۲۰۱۹ بود که صادرات نفت ونزوئلا برای نخستین بار، هدف تحریمهای آمریکا ...
بزرگترین عامل ثبات غیرطبیعی قیمت نفت، توجه به چین بوده است. هر گزارشی که امسال درباره قیمت نفت بود، به دادههای اقتصادی چین یا آمار واردات این کشور اشاره داشت. این وضعیت در سال ۲۰۲۵، در بحبوحه گزارشهایی از پیشبینی ...
توقف ترانزیت گاز طبیعی از قدیمیترین مسیر انتقال گاز روسیه به اروپا به یک دهه روابط پرتنش بین مسکو و کییف که در پی الحاق شبهجزیره کریمه به روسیه در سال ۲۰۱۴ شعلهور شد، پایان میدهد.
دادههای موسسه آمار ترکیه نشان داد واردات انرژی، معادل ۱۹.۳ درصد از کل واردات این کشور بود. مجموع هزینه واردات ترکیه که شامل انرژی و اقلام دیگری بود، به ۲۹.۷۴ میلیارد دلار بالغ شد.